Wens ambulance 2017

Wens ambulance 2017

Maandag 19 juni 2017

Op maandag 19 juni 2017 is op de mooie locatie van de JBV De Walnoot aan de Selissenwal 25, te Boxtel een groots jeu de boules toernooi gehouden waarvan de volledige opbrengst geheel naar de Stichting Wensambulance ging. De Wensambulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Het vervoer met de ambulance wordt bekostigd door giften en opbrengsten zoals dit toernooi en is voor de zieke kosteloos.

Door alle deelnemers zijn 4 wedstrijden gespeeld. Vanaf 10.00 uur was iedereen welkom en de aanvangstijd van de wedstrijden was 11.00 uur. Het inschrijfgeld voor de wedstrijden bedroeg € 3,00 wat in zijn geheel bestemd was voor de Stichting Wensambulance Brabant. De prijzen zijn ter beschikking gesteld door de vele sponsors. Totaal waren er meer dan 150 kijkers en supporters. De 100 deelnemers waren op tijd ingeschreven en startten om 11.30 uur met de wedstrijden in een zonovergoten buiten-locatie  die was voorzien van de nodige parasols.

Het werd een heel gezellige dag waarbij tal van deelnemers uit de wijde omgeving van Boxtel van de partij waren ten bate van de Stichting Wensambulance Brabant. Ook werd een grote loterij gehouden waarbij fantastische prijzen te winnen waren die ter beschikking waren gesteld door de vele medewerkende sponsors.

De winnaars waren eerste prijs: Bert Cuypers 4/43, gedeelde tweede prijs Gerrie van de Plas, Mathijs van de Velden, Cor Mulder, 4/40, vijfde prijs Ben Heutink, 4/39, zesde prijs, Marlie van Vught , 4/33, zevende prijs, Niels van Eindhoven 4/32. Gedeelde 8e plaats Cees van de Plas en Elly van der Horst, tiende plaats, Annie van Hulten 3/26, elfde plaats Jos van Meersbergen, 3/24, twaalfde plaats Bep Nap 3/23.